home   intro   doel  museum  activity  anderen  info   links

                      

Uw eigen feestje

U wilt een kroonjaar vieren, u bent een mooie periode getrouwd, u wilt een  jubileum vieren of iets speciaals aanbieden voor bijvoorbeeld een congres. Dan is een toverlantaarnvoorstelling in het sfeervolle theater in Scheveningen een prima optie!

Een presentatie bestaat meestal uit een inleiding over het fenomeen toverlantaarn gevolgd door een voorstelling waarin op een hedendaagse wijze gebruik gemaakt wordt van de oude projectoren en, soms eeuwen oude, glasplaten. Indien gewenst kan een persoonlijke noot in het programma worden opgenomen. De voorstelling wordt standaard gegeven door een lantaarnist en een explicateur. 

Het theatertje van het Tooverlantaarnmuseum biedt plaats aan maximaal 50 personen en is voor elk dagdeel( vier uur) en op elke dag van de week te bespreken. U kunt dus na de voorstelling nog een high thea, borrel, receptie of zelfs een etentje organiseren in het theatertje. U kunt natuurlijk ook na afloop in de buurt gaan eten, in Scheveningen zijn daartoe vele mogelijkheden in vele prijsklassen aanwezig.

De kosten zijn, voor een groep van tussen de 20 en 50 personen,  een uitkoopsom op basis van een onkostenvergoeding en inclusief koffie of thee als welkomstdrank. Indien gewenst kan na afloop tegen een geringe meerprijs, ook een drankje geserveerd worden. Daar  zorgt het toverlantaarnmuseum dan voor,  voor etenswaren dient u zelf te zorgen. Indien er ook van een externe  catering gebruik gemaakt wordt, wordt een toeslag op het basisbedrag geheven. Voor hele kleine groepen van ca 10 personen is er een aangepast arrangement.

Informatie over kosten en beschikbaarheid, liefst ruim van te voren, via tel 070-3524610 of via e-mail info@toverlantaarnmuseum.nl