hom intro   doel  museum  activity  anderen  info   links

 

Programma aanbod

'De Odyssee' een zwerftocht door tijd en ruimte. Het klassieke verhaal, intuďtief gebracht op basis van de muziek van een moderne opera, en fantastische beelden. Het programma, naar een idee van Robert te Pas  is, mede omdat het voor de internationale markt is gemaakt, zonder tekst en dus voor iedere kijker/luisteraar te volgen. Een heuse Savoyard kondigt het programma aan!

De oude doos, voorstelling op basis van kortere verhaaltjes. Hierin worden zowel programma onderdelen opgenomen op basis van de alleroudste Nederlandse platen als op basis van de larmoyante engelse live models. Het reizen, de verkapte grand tour, komt uiteraard aan de orde. Dit programma kan op basis van persoonlijke voorkeuren gemakkelijk worden aangepast voor de opdrachtgever. 

De Waterreus van Scheveningen, de uitbeelding van een heel oude, mogelijk Keltische, legende zoals die nog steeds wordt verteld in de kustdorpen rond de Noordzee en zelfs in Ierland. Een programma met een live explicateur.

Rond oude foto's van Steden en dorpen, gezinssituaties en wat er dan ook maar beschikbaar is, zijn speciale arrangementen te maken. Misschien een leuk idee voor een receptie of jubileum.  

 

 Voor speciale doelgroepen of gelegenheden worden af en toe programma's gemaakt. 

                            roos.jpg (15035 bytes)gayprogram.JPG (178326 bytes)sinterklaas1.JPG (112031 bytes) 

   Het programma rond Mária Lécina

 

Nico's Tooverlantaarmuseum heeft geen programma dat speciaal voor kinderpartijtjes is gemaakt. In het kader van de Vakantiepas is wel een speciaal kinderprogramma beschikbaar.

 

Wat denkt je bij voorbeeld van een programma special voor tuin-enthousiasten, of ter gelegenheid van Kerstmis of Sinterklaas,  zelfs een  Gay programma is mogelijk.

                     

                         Voor inlichtingen rond kosten en mogelijkheden kun je gebruikmaken van het informatie formulier dat bij info is te vinden.